Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از شهرداری منطقه ۱۹، علی توکلی روز یکشنبه با اعلام این خبر گفت: در همین راستا با راهبری اداره کل امور بانوان و هماهنگی با برخی از شرکت های بخش خصوصی و کارآفرین، زنان دارای حرفه و کسب و کار اعم از کارآفرین، مشاغل خانگی، فروش محصولات و دست سازه ها، شناسایی و به اداره کل معرفی می شوند.

وی با اشاره به آغاز فعالیت شناسایی بانوان دارای حرفه در فاز اول افزود: اختصاص غرفه در بازارچه ها و نمایشگاه ها و دیگر خدمات حمایتی در مناسبت های مختلف سال از جمله اقدامات طرح ریزی شده برای ارتقاء مهارت و توسعه مشاغل این بانوان محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توکلی با بیان اینکه مشارکت زنان در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و دیگر عرصه ها یکی از شاخص‌های توسعه پایدار محسوب می‌شود، افزود: یکی از محورهای این توسعه بهره گیری صحیح از توانمندی‌ها و استعدادهای بانوان است و بر همین اساس نیز ضرورت دارد تا فرصت‌هایی برای ایجاد مشارکت عادلانه همه اقشار جامعه بویژه بانوان سرپرست خانوار فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: بانوان دارای حرفه و کسب و کار می توانند با مراجعه به امور بانوان منطقه و یا تماس با شماره تلفن ۵۵۵۴۵۵۵۱، اطلاعات لازم را کسب کرده و همچنین با ثبت اطلاعات خود در سامانه سامان بازار به آدرس اینترنتی http://samanbazar.tehran.ir، از امکانات و مزایای این طرح بهره مند شوند.

آغاز پروژه احداث رمپ ولوپ در منطقه ۱۹

شهردار منطقه ۱۹ همچنین از کاهش بار ترافیکی تقاطع بزرگراه شهید کاظمی و خیابان شکوفه با احداث رمپ و لوپ خبر داد.

وی با اشاره به خرید و فروش خودرو در محله شکوفه و ترافیک ناشی از این فعالیت در مسیر انتهایی خیابان شکوفه بیان کرد: بیش از ۱۵ سال است که این مسئله باعث ایجاد ترافیک و در نتیجه نارضایتی شهروندان شده است که برای رفع آن و تسهیل تردد خودروها طرح عمرانی ایجاد رمپ ولوپ در تقاطع بزرگراه شهید کاظمی و خیابان شکوفه در حال اجرا است.  

توکلی ادامه داد: این فعالیت با اتمام گچ ریزی و پیاده سازی طرح به مرحله خاکبرداری رسیده است و به محض رفع معارضات فضای سبز و جابجایی بخشی از درختان در مسیر اجرا و تکمیل می شود.  

وی به اتمام عملیات آسفالت خیابان سهیل میانی اشاره کرد و اضافه کرد: طی این عملیات مساحتی نزدیک به ۳ هزار و ۴۰۰ متر مربع با استفاده از ۷۵۰ تن آسفالت بهسازی شد.  

به گفته توکلی، روکش مکانیزه بلوار شقایق نیز با پخش بیش از هزار تن آسفالت در ۴ هزار و ۹۰۰ متر مربع از این معبر پر تردد به اتمام رسیده است.

توجه به عابرین پیاده در میدانگاه کمال الملک منطقه ۲۱

شهردار منطقه ۲۱ در نشست تشریح و تدوین برنامه های اجرایی این منطقه در آستانه فرارسیدن بهار ۱۴۰۰ اظهار داشت: میدان کمال الملک به عنوان اصلی ترین نطقه تمرکز شهری در منطقه ۲۱، می تواند به میدانگاهی با محوریت دیدگاه پیاده-محوری و توجه ویژه به عابرین پیاده تبدیل شود.

رضا رجب زاده افزود: جلب رضایت و اعتماد شهروندان یکی از مولفه های بنیادین پیوست های اجتماعی در انجام پروژه های شاخص در حوزه شهری است و قبل از شروع هر پروژه، باید مساله مهم لحاظ کردن پیوست اجتماعی در بطن برنامه ها و قرارداد ها، مدنظر مدیران و کارشناسان باشد.

وی ادامه داد: با اقدامات به موقعی که توسط همکاران حوزه های اجرایی در زمینه پروژه های توسعه محله ای (کوچک مقیاس) طی این چند ماه صورت پذیرفته، با یاری خدا، منطقه ۲۱ هم اکنون با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی؛ رتبه سوم در بین مناطق ۲۲گانه شهر تهران را در توسعه و پیشبرد طرح های کوچک مقیاس محلی دارد.

شهردار منطقه۲۱ تاکید کرد: به طور مثال ۹۵ درصد طرح جامع در توسعه بزرگراه های کلانشهر تهران محقق شده و این زیرساخت شهری به شکل قابل ملاحظه و البته نامتوازنی در این حوزه شکل گرفته، ولی از دیدگاه یک شهروند بازنشسته که ساکن یک محله است توقع و خواسته ای که از مدیریت شهری دارد روکش آسفالت مناسب، ساماندهی مخازن پسماند، جدول کشی مناسب، سرای محله فعال و مراکز خرید کوچک محله ای و ... می باشد، چراکه جغرافیای حضورش در شهر تهران همین محله کوچک خودش است و اینکه شهرداری چه برنامه ای برای او و محله دارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از موضوعات کالبدی هویت محله ای، فراهم بودن امکانات است، تصریح کرد: شهروندان ساکن در هر محله هویت آن را شکل می دهند، با تزریق امکانات شهری و رفاهی و رسیدگی به محلات، می توان در میان شهروندان تعلق مکانی ایجاد کرد، جمعیت ساکن را در هر محله نگه داشت و جلوی مهاجرت های بین منطقه ای و بین شهری را گرفت.

رجب زاده خاطرنشان کرد: در تهرانسر شاهد سیر حرکت جمعیت هستیم چراکه تراکم متنوعی از تمامی امکانات رفاهی، درمانی، مراکز خرید و ... در این قسمت از منطقه مااست و باید به صورت ویژه سیاست تمرکززدایی را دنبال کرد؛ از بین بیش از ۱۸۰ هزار جمعیت ساکن در این منطقه، ۱۶۰هزار نفر در ناحیه یک هستند.

وی یادآور شد:‌ با وجود اینکه این منطقه رتبه دوم سرانه فضای سبز شهری را (۵۰مترمربع) در اختیار دارد، ولی متاسفانه هیچ بوستان شاخص فرامنطقه ای که شناخته شده و میزبان شهروندان از تمامی سطح شهر باشد نداریم؛ در افق ۱۴۰۰ منطقه ۲۱ هیچ طرح توسعه بوستان نداریم و تنها هدف موضوعی کردن بوستان ها را در جهت استفاده مفید تر شهروندان، دنبال خواهیم کرد.

به گفته رجب زاده، روند صنعتی شدن ایران پس از سال ۱۳۲۰ شمسی از منطقه ۲۱ و با استقرار صنایع مادر و تولیدی های بزرگ رقم خورده و ایجاد شهر موزه صنعت ایران ضرورت جدی و کار بزرگ ملی است چراکه قدیمی ترین ها و اولین های حوزه صنعت اینجا بوده و تمام اینها هویت منطقه۲۱ را تشکیل می دهند.

افتتاح سومین کانکس مدرسه آماده در منطقه۵

شهردار منطقه ۵ از نصب سومین کانکس مدرسه آماده در این منطقه خبر داد و افزود: برای کسب آمادگی بیشتر دانش آموزان در هنگام بروز بحران، علاوه بر نصب کانکس تجهیزات در مدارس آماده، جلسات آموزشی آنلاین و حضوری برای دانش آموزان برگزار می شود.

محمود کلهری شهردار منطقه ۵ در مورد نصب سومین کانکس مدرسه در این منطقه گفت: در چهل و دومین بهار انقلاب و با همکاری ستاد بحران شهرداری تهران در منطقه ۵ در مدرسه سلمان فارسی سومین کانکس مدرسه آماده نصب شد.

وی در مورد شرایط این کانکس ها گفت: این کانکس مدرسه ها شامل اقلامی است که برای مواقع بحرانی لازم است و وسایلی مثل جعبه کمک های اولیه، بیل، کلنگ، دارو و لوازم پانسمان، مواد خوراکی، چراغ قوه، رادیو و ...در آن قرار دارد که برای مواقع زلزله بیشترین استفاده را دارد.

کلهری با بیان اینکه ستاد بحران شهرداری تهران  قصد دارد این کانکس مدرسه را در ۱۰۰۰ مدرسه آماده نصب و تجهیز کند گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته در هر منطقه شاهد نصب دو کانکس مدرسه بودیم که فعلا منطقه ۵ با نصب سه کانکس مدرسه از این لحاظ پیشتاز است.

شهردار منطقه ۵ ادامه داد: این کانکس ها برای اولین بار در منطقه ۵ نصب شد و پیش از این در دو مدرسه ایوب آزاد و صمدایی شاهد نصب آن بودیم و مدرسه سلمان فارسی سومین مدرسه در منطقه ۵ است که به این کانکس ها مجهز می شود.

وی خاطرنشان کرد: برای کسب آمادگی بیشتر دانش آموزان در هنگام بروز بحران، علاوه بر نصب کانکس تجهیزات در مدارس آماده، جلسات آموزشی آنلاین و حضوری برای دانش آموزان برگزار می شود تا در مواقع بحرانی و اتفاقات غیرمترقبه مثل زلزله شاهد آمادگی دانش آموزان برای مقابله با این رویدادها باشیم.

برچسب‌ها شهرداری منطقه نوزده تهران شهرداری منطقه پنج تهران شهرداری منطقه بیست و یک تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری منطقه پنج تهران شهرداری منطقه پنج تهران اخبار کنکور شهرداری منطقه شهردار منطقه دانش آموزان مدرسه آماده منطقه ۱۹ منطقه ۲۱ منطقه ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۹۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مریم اردبیلی مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران  با اعلام این خبر اظهارکرد: سومین رویداد «ریحان شهر» به عنوان مهمترین رویداد کنشگری محله محور زنان پایتخت که به دنبال تقویت کنشگری و عاملیت زنان است، وارد مرحله ارزیابی و بررسی طرح‌نامه‌ها شده است.

وی با بیان اینکه این مرحله از رویداد با همکاری اساتید و صاحبنظران حوزه اجتماعی و با مشارکت تیم علمی و تخصصی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در حال اجراست، خاطرنشان کرد: شاخص‌های ارزیابی و بررسی طرح‌نامه ها، بر اساس رویکرد شناخت دقیق مساله و موضوع در محله، تمرکز بر فعالیت محور بودن طرح‌ها، همسویی اهداف تعیین شده با فعالیت‌های اجرایی طرح و انطباق طرح با نیاز زنان و خانواده‌ها در محلات است، به گونه‌ای که منجر به تقویت مشارکت زنان و خانواده‌های آنان در محله شود.

مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده با تاکید بر این موضوع که دبیرخانه ریحان شهر دایمی است خاطرنشان کرد: در سومین مرحله، ۱۵۷ طرح در سامانه کایپر بارگذاری شده است که پیش از این با نظر راهبران منطقه‌ای و در سطح مناطق ۲۲ گانه بررسی و ابعاد و ظرفیت‌های طرح‌ها طی جلسات حضوری و بازدید از آنها، مورد بررسی اولیه قرار گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «مدرسه در دست بچه‌ها» اثری خودانگیخته است
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • دستگیری قاچاقچی عمده قرص‌های غیر مجاز منطقه تهرانپارس تهران
  • کشتارهای جدید اشغالگران در غزه با هدف قرار دادن ۱۱ خانه در رفح و یک مدرسه آنروا
  • دستگیری اراذل و اوباش در منطقه فلاح تهران
  • دستگیری عاملان درگیری منطقه فلاح تهران
  • دستگیری عاملان درگیری منطقه فلاح تهران 
  • تهران قدیم | تصویر متفاوت از پوشش زنان در کنکور ۵۰ سال قبل/ عکس