Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@18:48:10 GMT

اخبار مناطق تهران، فاز دوم بهسازی در منطقه ۱۹ آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۱۵۹۳

اخبار مناطق تهران، فاز دوم بهسازی در منطقه ۱۹ آغاز شد

به گزارش ایرنا از شهرداری منطقه ۱۹، علی توکلی روز یکشنبه با اعلام این خبر گفت: این فعالیت با هدف روان سازی ترافیک و ایمن سازی مسیر در قالب عملیات احداث جدول و آسفالت در این معبر از خیابان موزاییک سازی تا خیابان شقایق در حال انجام است.

وی با اعلام اینکه نزدیک به یک هزار و ۵۰۰ تن آسفالت صرف بهسازی این خیابان در فاز دوم می شود افزود: در فاز اول این پروژه نیز بیش از ۷۵۰ تن آسفالت در خیابان سهیل از میدان باران تا خیابان موزاییک سازی پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار منطقه ۱۹ در ادامه به فعالیت های تکمیلی بازگشایی سه راه باقر شهر اشاره کرد و افزود: در همین راستا ۴۵۰۰ متر مربع عملیات جدول گذاری در زیرگذار سه راه باقر شهر در حال انجام است.

وی دربخش دیگری از اجرای عملیات عمرانی احداث پایانه اتوبوس در خیابان شهید برادران شکری (دولتخواه جنوبی) خبر داد و گفت: بستر احداث این پایانه با انتقال آن از خیابان پیروز و به منظور سهولت دسترسی شهروندان، در محدوده ای به مساحت یک هزار و ۶۰۰ متر مربع در قالب عملیات خاکبرداری، قلوه و بتن ریزی و نیز آهک ریزی در حال انجام است.

کاهش ۵۰ درصدی تلفات سوانح رانندگی در منطقه ۲

سرپرست شهرداری منطقه ۲گفت: با اجرای اقدامات ترافیکی و ایمن سازی معابر، تلفات حوادث رانندگی در شبکه بزرگراهی و معابر شهری منطقه در سال جاری نسبت به  سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافت.

حسن صفات با اشاره به رویکرد مدیریت شهری منطقه در کاهش حوادث رانندگی گفت: برهمین اساس با هماهنگی پلیس راهور، اقدامات ترافیکی موثری در سالجاری اجرا و کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از حوادث رانندگی مهمترین دستاورد این اقدامات است.

وی با اشاره به ایمن سازی شبکه معابرشهری و بزرگراهی گفت: توسعه استفاده از ابزارهای هوشمند، کنترل تخلفات رانندگی با دوربین‌های ثبت تخلفات  و دوربین  کنترل سرعت  و همچنین نصب سرعتگاه از جمله مهمترین اقدامات ترافیکی است.

سرپرست شهرداری منطقه با اشاره به شناسایی نقاط حادثه خیز منطقه گفت: به منظور ارتقای ایمنی شبکه بزرگراهی عملیات اصلاح هندسی در بزرگراه های یادگار امام(ره)، شیخ فضل اله نوری، هاشمی رفسنجانی و شهید چمران  اجرا شد.

صفات افزود: در تداوم روند این اقدامات طرح اصلاح هندسی در ۲۷ نقطه از معابر شهری تاکنون اجرا شد و مابقی نیز تا پایان سال تکمیل می شود.

اجرای طرح ضربتی ساماندهی صنایع و اصناف منطقه ۹

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۹ اعلام کرد: ساماندهی مشاغل و رفع آلودگی های زیست محیطی در راستای ماموریت های محوله متناسب با ماده ۵۵ قانون شهرداری ها در منطقه ۹ تداوم دارد.

 مصطفی دینی با اعلام این خبر افزود: اداره ساماندهی در راستای انجام وظایف محوله، آموزش چهره به چهره و اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها و همچنین رفع آلودگی های زیست محیطی،  نسبت به اجرای طرح ضربتی رفع مزاحمت های صنفی اقدام کرد.

وی ادامه داد: در این راستا برنامه ریزی های لازم برای اجرای طرح در ۱۶ محور اصلی منطقه انجام شد که کارشناسان منطقه و نواحی با حضور در این محور ها نسبت به آموزش چهره به چهره واحدهای صنفی اقدام کرده، همچنین امور مرتبط با آزاد سازی معابر نیز اجرا شد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۹ در پایان اضافه کرد: همچنین با توجه به سوابق واحد های متخلف و با عنایت به عدم رعایت ضوابط شغلی و دستورالعمل های ایمنی و زیست محیطی از سوی آنان نسبت به صدور اخطاریه و طرح در کمیسیون تشخیص مزاحمت برای این اصناف اقدامات قانونی اجرا خواهد شد.

این طرح به مدت یک ماه در منطقه ۹ اجراء خواهد شد  و تا نوروز ۱۴۰۰ ادامه خواهد یافت.

 غرس صدها اصله نهال به یاد شهدا در منطقه ۱۸

به مناسبت فرا رسیدن هفته منابع طبیعی و درختکاری، صدها اصله نهال به یاد شهدا و چهره های شهیر و نامدار عرصه های مختلف در بوستانهای منطقه ۱۸ پایتخت غرس شد.

در حاشیه یکی از این مراسم ها که با حضور صفا صبوری معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، تعدادی از مدیران عامل سازمانهای این حوزه همچنین سید محمد فیاض شهردار منطقه در بوستان ۱۵ خرداد محله تولید دارو برگزار شد، چندین اصله نهال به یاد شهدا غرس و از خانواده های معظم آنها نیز تقدیر بعمل آمد.

مدیحه سرائی در جوار مزار شهدای گمنام این بوستان، تقدیر خانواده های معظم شهدا و شورایاران از تلاشهای معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در جهت عمران و آبادانی محلات منطقه و روکش آسفالت سطح معابر از دیگر برنامه های این مراسم بود.

شهردار منطقه ۵: درخت؛ فرصت نفس کشیدن طبیعت

این روزها به دلایل متعدد همچون گسترش شهرنشینی، توسعه صنعتی و نیاز بیش‌تر به تولید و مصرف، انفجار جمعیت و سوء استفاده بشر از طبیعت برای سود بیشتر، متاسفانه با تخریب شدید محیط زیست مواجه هستیم که تبعات بسیار اسفباری روی زندگی انسان ها دارد تا جایی که خطر از دست رفتن بخش مهمی از طبیعت زیبای جهان هستی هشدار جدی بسیاری از کارشناسان و متخصصان محیط زیست را در پی داشته است.

به گزارش خبرطلایی به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، در یکسال اخیر با شیوع بیماری کرونا و قرنطینه اجباری در اقصی نقاط جهان، برخی ها کرونا را فرصتی برای آسایش طبیعت و نفس کشیدن محیط زیست می دانند تا با کاهش تجمعات، کاهش رفت و آمدها و کمتر شدن سفرهایی که گاه لطمه به طبیعت را در پی دارد شاهد شرایط بهتری برای محیط زیست جوامع باشیم.

این روزها می تواند الگویی باشد برای آینده و برای دوران پسا کرونا که اجازه بدهیم درختان نفس بکشند و اگر می خواهیم همیشه از داشتن یک محیط زیست خوب و یک طبیعت سالم و با نشاط لذت ببریم باید در وهله اول در نگهداری آن کوشا باشیم.

در این میان روزهای پایانی فصل سرما با نامگذاری روزی به نام درختکاری می تواند سرآغاز تولد دوباره زمین باشد. هر سال ۱۵ اسفند مردم با کاشت نهال به استقبال بهار و حیات دوباره می‌روند و شهرداری تهران با برنامه ریزی های متعددی در راستای حفظ محیط زیست و ترویج درختکاری در قالب پویش‌های مردمی همچون پویش درختکاری، حذف کالاهای پلاستیکی، مدیریت پسماند، برداشت منصفانه از منابع طبیعی و …سعی دارد به حفظ طبیعت کمک کند.

در منطقه ۵ نیز امسال شاهد برگزاری تور عکاسی و درختکاری اصحاب رسانه با رعایت پروتکل های بهداشتی در محله کن و کوهسار هستیم تا به نوعی در ترویج این اقدام پسندیده اهتمام ورزیم زیرا بی هیچ تردیدی نابودی طبیعت مساوی با نابودی بشریت است و این‌جاست که مناسبت روز درختکاری می‌تواند بهانه‌ای برای ایجاد مسئولیت اجتماعی در همه ابعاد آن برای مراقبت از دنیای زیبای اطرافمان ایجاد کند.

معتقدیم طبیعت و محیط زیست به عزم جدی انسان و بازگشت به هویت خود نیاز دارد تا بر اساس مسئولیت اجتماعی و فطرت انسانی به کاشت و حفظ درخت به عنوان سبزترین میراث زمین بپردازد تا فردای آدمی را نیز از فردایی دودگرفته و آلوده به فردایی سبز تبدیل کند و فرصتی برای زندگی سالم به خود دهد.

امیداست با یک عزم جدی و ملی، روز درختکاری بهانه‌ای باشد برای توجه به آموزش، فرهنگ‌سازی و مواظبت و صیانت و احیای منابع طبیعی و محیط زیست و توسعه فضای سبز در تمامی نقاط شهری، پیرامونی و روستایی در جهت کاهش آلودگی و شادابی محیط زندگی و سرزندگی انسان برای رشد و توسعه کشور و تلاش در این عرصه که نیازمند همکاری و تعامل و از خودگذشتگی می‌باشد.

محمود کلهری/شهردار منطقه ۵

برچسب‌ها شهرداری منطقه نوزده تهران شهرداری منطقه پنج تهران شهرداری تهران شهرداری منطقه دو تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری منطقه پنج تهران شهرداری تهران شهرداری منطقه پنج تهران شهرداری تهران شهرداری منطقه دو تهران اخبار کنکور شهرداری تهران شهرداری منطقه شهردار منطقه محیط زیست منطقه ۹ منطقه ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: ۱۸ تیم محیط‌بان و کارشناس با تجهیزات لازم در سال جاری برای اطفای حریق‌های احتمالی در مناطق حفاظت شده استان کرمانشاه سازماندهی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، احد جلیلیان امروز _ دوشنبه هفدهم اردیبهشت _ در جلسه شورای پیشگیری از جرایم و آسیب‌های حوزه محیط زیست با محوریت پیشگیری و مدیریت وقوع حریق در زمین‌های ملی اظهار کرد: نتایج تحقیقات در خصوص بحث آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع و میزان تأثیر عوامل انسانی و غیرانسانی در وقوع این آتش‌سوزی‌ها، نشان داد که بیش از ۹۰ درصد از عوامل وقوع حریق در جنگل‌ها و مراتع کشور عوامل انسانی است که این موضوع نیز نیازمند نظارت بیشتر است.

وی با بیان اینکه به منظور پیشگیری، آمادگی و مقابله با آتش سوزی‌ها احتمالی، ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده تشکیل و در آماده‌باش کامل هستند، افزود: در راستای تأمین هزینه‌های درمانی نیروهای مردمی که به‌صورت داوطلبانه در اقدامات مرتبط با پیشگیری و اطفای حریق جنگل‌ها و مراتع همکاری می‌کنند این اداره نسبت به پوشش بیمه‌ای تا هفت نفر به صورت بی نام اقدام کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با قدردانی از دیدگاه محیط زیستی مسئولان دستگاه قضا یادآور شد: همه ما در تلاش هستیم که با آموزش و فرهنگ سازی مسائل محیط زیستی به سمتی حرکت کنیم که شاهد هیچ پرونده تخلفی در این حوزه نباشیم.

جلیلیان اظهار کرد: داشتن محیط زیست سالم حق طبیعی هر شهروند است و خوشبختانه با پای کار آمدن مردم و افزایش مسئولیت اجتماعی و همکاری آنان با محیط‌بانان خوشبختانه قدم‌های مؤثری در زمینه حفاظت از محیط زیست برداشته شود.

وی گفت: اهتمام دادگستری و همکاری قضات با محیط‌بانان در زمینه بازآموزی قوانین و مقررات از دیگر اقدامات مهم و اساسی در زمینه پیشگیری از وقوع جرایم محیط زیستی است که می‌تواند نقش مهمی در این فرایند داشته باشد.

پیشگیری از اطفای حریق نیازمند تدوین برنامه‌های عملیاتی است

نیکزاد عباسی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه، نیز در این جلسه با تاکید بر رعایت اصل پنجاهم قانون اساسی مبنی بر همگانی بودن وظیفه حفظ و حراست از محیط زیست اظهار کرد: شورای پیشگیری از وقوع جرایم با هدف استفاده از هنر ظرفیت‌های اجتماعی به منظور پیشگیری از وقوع جرم برای دستگاه‌هایی مانند محیط زیست و منابع طبیعی که تولیدکننده پرونده هستند، تشکیل شده است.

وی آتش‌سوزی عرصه‌های جنگلی و مرتعی را چالشی بزرگ برای منابع طبیعی دانست و افزود: با برنامه‌ریزی اساسی ضمن پیشگیری، کنترل و کاهش حریق در این عرصه‌ها می‌توان با استفاده از امکانات جدید و نوآورانه در سرعت‌بخشی به اطفای حریق اقدام کرد

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه عنوان کرد: حفاظت از عرصه‌های محیط زیست و منابع طبیعی، به سبب پراکندگی و گستردگی و همچنین تراکم بالای پوشش گیاهی استان، نیازمند برنامه‌ای مدون و زمانبندی شده است.

وی تاکید کرد: مدیریت جامع پیشگیری و مقابله با آتش‏ سوزی‏ در عرصه‌های منابع طبیعی با در نظر گرفتن تمامی ابعاد پایش، پیش‏ بینی، پیشگیری، کشف و اطفای حریق، احیا و بازسازی و نحوه ساماندهی گروه‌های مردمی، نیازمند تدوین برنامه‌ای عملیاتی است.

عباسی، با تاکید بر نقش آموزش در پیشگیری از جرایم زیست محیطی گفت: آموزش‌های درست و مستمر جوامع محلی، دهیاران و شوراهای اسلامی، کشاورزان از یک طرف و از طرف دیگر آگاه سازی و آموزش یگان حفاظت محیط زیست به عنوان ضابط دادگستری و همچنین آموزش قضات ویژه جرایم محیط زیست می‌تواند موجب کاهش جرایم و ارج نهادن به مقوله پیشگیری باشد که باید مورد توجه عملی محیط زیست و منابع طبیعی استان قرار گیرد.

کد خبر 751166

دیگر خبرها

  • ترمیم آسفالت و بهسازی کمربندی های شمالی و جنوبی اراک
  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش