Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ جلیل موقوفه ای گفت: نوجوانانی که در داخل پارک ها و مکان ها که بازی می کنند، هر مورد مشکوکی که دیدند، بلافاصله به پلیس 110 گزارش کنند.

سرهنگ جلیل موقوفه ای، رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار برنا گفت: تحت عنوان برگزاری پارتی که خود آن جرم و خلاف شرع است، موضوع قمار نیز  رواج دارد که غالبا قمار در این بین قمار های با کلان بالا نیز وجود دارد که به تازگی 52 نفر کشف بلک جک (ابزار قمار) توسط پلیس پیشگیری تهران کشف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه اخیرا سارقی تلفن همراه نوجوان که در یکی از پارک های تهران نشسته بوده را سرقت می کند و بعد از اعلام جرم کمتر از 48 ساعت ماموران پلیس تهران بزرگ در قالب عوامل پوششی اقدام به دستگیری این فرد سارق می کنند، افزود:  سارق زمان دستگیری در قالب مامور پسماند که در حال جمع آوری زباله بوده است، دستگیر می شود و بعد از شناسایی مشخص می شود که تلفن همراه در زیرشلواری فرد سارق پنهان شده بود.

سرهنگ موقوفه ای توصیه کرد:  نوجوانانی که در داخل پارک  ها و مکان هایی که بازی می کنند، هر مورد مشکوکی که دیدند، بلافاصله به پلیس 110 گزارش کنند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: سرکلانتری دوم قبل از اجرای عملیات رعد 47، در 19 پاتوق و مناطق آسیب زا عملیات پلیسی انجام دادند و دستور داده شده است که در این مناطق اجازه داده نشود که مجرمین در این مناطق رفت و آمد کنند. پاتوق های ایجاد شده یا برای سرقت، فروش مواد مخدر و محلی برای گردهمایی ارازل و اوباش است.

او بیان کرد: با توجه به وقوع چند فقره گوشی قاپی در کلانتری دوم تیم های عملیاتی فعال شدند و دو موتور سوار شناسایی می شوند همچنین برای کشف ادله ی بیشتر سارقان توسط پلیس تعقیب می شوند و در نهایت با استفاده از قانون بکارگیری سلاح، این دو نفر دستگیر می شوند. همچنین در نهایت مشخص شد که این دو نفر 6 شاکی دارند و پرونده هایشان در حال سیر مراحل قانونی است.

انتهای پیام/3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رئیس پلیس پایتخت برنا جرم تلفن همراه سرقت ماموران پلیس زباله بازی مواد مخدر قانون سرقت شناسایی پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۳۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای برنامه پیشگیری‌های رشدمدار و نظام مراقبت ملی دانش‌آموزی و با هدف بررسی آسیب‌های خاص حوزه دانش‌آموزی و نحوه مداخلات پیشگیرانه جلسه‌ای با حضور متولیان آموزش و پرورش، بهزیستی و پلیس فتا تشکیل شد.

سید هادی مصطفوی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان در این جلسه با اشاره با آسیب‌های شناسایی شده در مدارس و حوزه دانش آموزی عنوان کرد: مسائل مربوط به ترک و بازماندگی از تحصیل، پیشگیری از خشونت، پیشگیری از خودکشی، جرایم و آسیب‌های فضای مجازی، استعمال دخانیات و موارد مبتلابه جامعه دانش آموزی در رصد این معاونت بوده و تلاش داریم با حساسیت و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه در جهت کاهش موضوعات مورد اشاره که امنیت روانی مدارس و جامعه را می‌تواند دچار آسیب نماید، اقدام نمائیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه آموزش و پرورش بعد از حوزه خانواده یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی است، بیان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان تلاش دارد با هدف تسهیل تعامل این دو نهاد در تربیت فرزندان و آینده‌سازان این مرز و بوم برای رسیدن هرچه بیشتر به جامعه‌ای سالم و شکوفا نقشی درخور را ایفا نماید؛ زیرا مسائل روانی و تربیتی دانش‌آموزان دغدغه‌ی خانواده‌ها، مسئولین و همه است.

مصطفوی با اشاره به اینکه آشناسازی دانش آموزان با قوانین و آسیب‌های اجتماعی می‌تواند گام بلند و مهمی در پیشگیری از مسائل حوزه دانش‌آموزی داشته باشد، تشریح کرد: در راستای این هدف معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در طرحی ابتکاری اقدام به «راه‌اندازی ایستگاه قانون» در سطح شهر نموده و در فاز بعدی این طرح، مدارس و ادارات استان هم تحت پوشش نیز ایستگاه قانون می‌گیرند که در مدارس بطور خاص قرار است جایگاه و تابلوهایی متناسب با محیط مدارس طراحی و نصب گردند تا به صورت دوره‌ای قوانین و موضوعات احصا شده در آنها نصب و پیاده‌سازی گردند و دانش‌آموزان با مطالعه آن موارد سطح دانش خود را در حوزه سوادرسانه‌ای و فضای مجازی، قوانین، مضرات استفاده از مواد دخانی و … بالا ببرند.

وی همچنین از اجرای طرح قاضی مدرسه از مهرماه سال جاری خبر داد و خاطر نشان کرد: در نظر داریم بصورت فازبندی شده هیئت‌های صلح‌یاری دانش‌آموزی را در تمامی مدارس استان راه اندازی نمائیم تا از ظرفیت جامعه دانش‌آموزی در بحث هیئت‌های صلح و صلح‌یاران استفاده گردد و این صلح‌یاران متولی رفع اختلافات در مدارس خود شده و اقدامات مناسبی در کاهش و پیشگیری از مسائل بردارند.

کد خبر 6099756

دیگر خبرها

  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • توقیف ۱۸ دستگاه خودروی شوتی حامل سوخت قاچاق در نهبندان
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • آدم ربایی در شیراز
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • هشدار به برگزار کنندگان لایوهای غیر اخلاقی در اینستاگرام | پلیس: ۱۷۶۵ پیج مجرمانه شناسایی شد
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت