Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، میثم مظفر، رییس کمیته بودجه شورای شهر تهران امروز در نشستی خبری، جزییات بودجه سال آینده شهرداری تهران را تشریح کرد که خلاصه آن را در زیر می‌خوانید:

یکی از موضوعاتی که در نظام بودجه‌ریزی شهرداری‌ها به عنوان یک استاندارد و مطلوب مورد توجه قرار می‌گیرد این است که سهم تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در بودجه تناسبی با هزینه‌های جاری و نگهداشت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
به این ترتیب صرفا ۴۵ درصد بودجه صرف نگهداشت و حقوق و دستمزد است و بالغ بر ۴۱ درصد از بودجه صرف ایجاد زیرساخت‌های پایدار همچون شبکه حمل و نقل، اتوبان‌ها و ... شده است. سهم تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ۴۱ درصد و تملک دارایی‌های مالی ۱۴ درصد پیش‌بینی شده است.

بعضا در رسانه‌ها عنوان شده که شورای شهر جدید به دنبال شهرفروشی است و می‌خواهد درآمدهای مالی خود را تنها از بخش شهرسازی کسب کند، اما باید بگویم در سال ۱۴۰۰ به شدت با رکود ساخت‌وساز مواجه بودیم و تنها حدود ۷ هزار پروانه ساخت‌وساز صادر شده در حالی که در برخی سال‌ها بیش از ۳۷ هزار صدور پروانه داشتیم و سهمی که درآمد شهرداری از این محل در سال ۱۴۰۰ به دست آورده ۴۳ درصد کل بودجه بوده که در سال ۱۴۰۱ تنها یک درصد افزایش پیدا کرده است.

موضوع عدالت برای ما اهمیت بسیاری دارد برهمین اساس برای اولین بار بودجه‌ریزی شهرداری به گونه‌ای انجام شده که منطقه ۱۸ رتبه‌ نخست در حجم ریالی بودجه را به خود اختصاص داده است. در رتبه بعدی منطقه ۱۲ قرار دارد که موضوعاتی همچون محله هرندی و بافت فرسوده باید در آن دنبال شود. منطقه ۱۹ در رتبه سوم قرار گرفته که این منطقه هم با توجه به فضاهای بی‌دفاع شهری که دارد نیازمند توجه بیش از پیش است. البته در این رتبه‌بندی منطقه ۲۲ نیز قرار گرفته که به ظاهر مدرن است، اما کاملا شکل نگرفته و محلات متعددی در این منطقه داریم که هنوز کوچه‌های خاکی دارند و معابری که روکش آسفالت نشده‌اند و از امکانات حداقلی محروم هستند.

منطقه ۲۰ به دلیل وسعت و گستردگی و محرومیت آن، منطقه ۱۵ که در شاخص‌ها جزو مناطق کم‌برخوردار است و منطقه ۲۱ که وضعیت نابسامانی دارد و در آن از یک عقب‌ماندگی رنج می‌بریم و سیطره بافت صنعتی به مسکونی باعث شده زیست‌پذیری این منطقه تحت تاثیر قرار گیرد، هم در رتبه‌های بعدی قرار داده شوند.

در منطقه ۱۹، ۳۲۵ درصد رشد بودجه داشتیم که در حقیقت به جای تغییرات تدریجی مدل تغییرات بنیادین انتخاب شده یعنی مثلا در منطقه ۲ حدود ۲۱ درصد رشد داشته‌ایم اما در مناطق ۱۹ و ۱۷ بیش از ۳۰۰ درصد رشد را شاهد هستیم. در مورد پروژه‌های منطقه‌ای در کنار اقدامات بزرگ سعی کرده‌ایم توجه ویژه‌ای به پروژه‌های توسعه محله‌ای داشته باشیم. برهمین اساس در طرح رصد و شناسایی چالش‌های اولویت‌دار محلات موفق شدیم با همفکری شورایاران و مردم ۱۵۰۰ پروژه به ارزش ۲۵۰۰ میلیارد تومان در جهت حل مشکلات محلات تهران را تعریف کنیم.

احداث حداقل هفت ایستگاه مترو برای سال آینده پیش‌بینی شده و از سوی دیگر افزایش ۱۵ کیلومتری مسافت مترو که عمدتا در خطوط ۴، ۶ و ۷ پیش‌بینی شده است با همت مدیران شهرداری اجرایی خواهد شد.

در بخش اتوبوسرانی علاوه بر پیش‌بینی خرید ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس، خرید و اورهال ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس از طریق تهاتر و با همکاری دولت نیز پیش‌بینی شده است.

در حوزه تاکسیرانی نیز هدف نوسازی ۱۰ هزار تاکسی فرسوده در دستور کار قرار گرفته است.

کمک به معلولین و کودکان مدارس استثنایی شهر تهران نیز در بودجه پیش‌بینی شده که ۵۲۰۰ دانش‌آموز معلول در این مدارس بتوانند از سرویس رایگان بهره‌مند شوند.

در مورد بافت فرسوده نیز که مورد توجه ویژه در بودجه سال آینده قرار گرفته مقرر شده برای نوسازی املاک این بافت شهرداری تهران ۹ درصد از سود تسهیلات بانکی که داده می‌شود را پرداخت کند یعنی اگر سود متعارف بانک‌ها امروز ۱۸ درصد باشد شهرداری در بودجه سال آینده پرداخت ۹ درصد از این سود را به عهده گرفته است.

دومین رتبه افزایش بودجه در میان مناطق تهران مربوط به منطقه ۱۷ است که ۳۲۰ درصد رشد را شاهد بوده است در حقیقت یک بخش حجم ریالی بودجه وجود دارد که منطقه ۱۷ با توجه به این‌که کوچک‌ترین منطقه تهران است در رتبه‌های پایین تر قرار گرفته اما یک رشد بودجه‌ای نیز وجود دارد که نسبت به خود مناطق تعیین می‌شود که در این بخش منطقه ۱۷ رتبه دوم در افزایش بودجه را به خود اختصاص داده است.

در ذیل سازمان املاک شهرداری تهران ردیف بودجه‌ای با عنوان تملک برای باغات پیش‌بینی شده و در ردیف دیگری نیز بابت توسعه فضای سبز در محلات کم‌برخوردار پیش‌بینی بودجه‌ای انجام شده است به این ترتیب یک ردیف بودجه ۳۰۰ میلیارد تومانی و یک ردیف بودجه‌ای ۱۴۰ میلیارد تومانی برای این موضوع پیش بینی شده است. کد خبر 659062 برچسب‌ها شهردارى تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهردارى تهران پیش بینی شده سال آینده درصد رشد بودجه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۸۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۶۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه رباط کریم با شاخص ۱۴۴ و قرچک با شاخص ۱۰۷، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اسلام‌شهر با شاخص ۹۶، باغستان شهریار با شاخص ۶۸، پارک رازی با شاخص ۵۷، پاسداران با شاخص ۹۱، پاکدشت با شاخص ۹۴، پردیس با شاخص ۵۸، پونک با شاخص ۶۰، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۶۹، پیشوا با شاخص ۷۳، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۷، چشمه با شاخص ۵۳، دانشگاه تهران با شاخص ۶، دماوند با شاخص ۶۷، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۶۱، سلامت با شاخص ۹۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۷۷، در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

همچنین ایستگاه‌های شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۶۴، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۵، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۷۵، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۵۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۶، شهریار با شاخص ۵۷، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۶، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۶۵، ملارد با شاخص ۶۸، منطقه ۱۵ با شاخص ۷۴، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۷، ورامین با شاخص ۷۱ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۱ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به این ترتیب ایستگاه‌های آتی ساز با شاخص ۳۴، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۷، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۷، سرخه حصار با شاخص ۲۹، شهرداری منطقه دو با شاخص ۳۹، علم و صنعت با شاخص ۳۲، گلبرگ منطقه هشت با شاخص ۴۴، لواسانات با شاخص ۲۶، در وضعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750692

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • بارشهای رگباری مناطقی از اصفهان را فرامی گیرد/ کاهش ۳ درجه ای دما
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • دفاع تمام قد چمران از شهرداری؛ درختی در پارک لاله قطع نخواهد شد/ قرارداد خرید اتوبوس برقی هیچ مشکلی ندارد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟